fbpx
Mestnik
Foto: Maribor24.si
Aktualno Dogodki Kronika in policijska poročila

34-letnik je zaradi nepravilne strani vožnje trčil v 44- letnico, ki se je lažje poškodovala

Poškodovana voznica

Policisti  PP Krško so bili 22. 1. okoli 15.30 obveščeni o prometni nesreči v  Veliki  vasi  pri Krškem. Opravili so ogled in ugotovili, da je 28-letna voznica  osebnega  avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti izgubila oblast nad vozilom, zapeljala s ceste in se prevrnila. Povzročiteljici, ki se je v
nesreči lažje poškodovala, so zaradi kršitve izdali plačilni nalog.

Prometna nesreča pri Smedniku

Policisti  PPP  Novo  mesto  so  bili  23. 1. dopoldne obveščeni o prometni nesreči pri Smedniku. Ugotovili so, da je nesrečo povzročil 34-letni voznik osebnega  avtomobila,  ki  je  zaradi  nepravilne  strani  vožnje  trčil  v avtomobil,  ki  ga je vozila 44-letna voznica. Lažje poškodovano voznico in
dva   potnika  v  njenem  vozilu  so  reševalci  oskrbeli  in  odpeljali  v bolnišnico. Policisti vodo povzročitelju nesreče izdali plačilni nalog.

Vlomi in tatvine

Med  21. 1. in 22. 1. je v Dolnji Stari vasi nekdo vlomil v počitniško hišo in odtujil hladilnik. Lastnika je oškodoval za 500 evrov.

Policisti  PP Sevnica so bili obveščeni, da je v Zgornjih Vodalah med 5. 1. in 17. 1. nekdo vlomil v počitniško hišo. Odtujil ni ničesar, nastala je le premoženjska škoda, povzročena z vlomom.

V Gorenjem Kamenju na območju PP Novo mesto je med 16. 1. in 23. 1. nekdo z dvorišča  gospodarskega  objekta odtujil tehtnico in leseno posodo. Lastnik ocenjuje, da je oškodovan za 300 evrov.

Na območju Semiča je med 19. 1. in 23. 1. neznanec s strehe počitniške hiše odtujil okoli deset metrov bakrenih žlebov. Škode je za okoli 350 evrov.

V  Ručetni  vasi  je  nekdo  skozi  kletno okno vlomil v počitniško hišo in odtujil televizijski sprejemnik, video rekorder in DVD predvajalnik.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih