fbpx
Mestnik
Aktualno

Dobrodelni županov teniški turnir – zbrali skoraj 5.000 evrov za družino Kastelic

Minulo soboto je na igriščih Teniškega kluba Portovald potekal že 10. dobrodelni županov teniški turnir. Izkupiček letošnjega turnirja so namenili 9-članski družini Kastelic iz Pristave.

Na turnirju je sodelovalo 24 tekmovalcev. Najuspešnejša sta bila Urban Kramar in Tomaž Budja, sledila sta Darko Andolšek in Dušan Pavlič, tretja pa sta bila Tilen Goršič in Primož Mežnarčič. Dan sta obogatila glasbeno talentirana Aša Slapnik z dedkom Robertom Yebuahom. Na turnirju so zbrali ček v vrednosti 4.884 evrov, ki ga je iz rok župana MONM prejela družina Kastelic iz Pristave.

Kdo je družina Kastelic?

Družina Kastelic šteje devet članov – Mojca in Matej ter njunih sedem otrok. Pri štiriletnem Boštjanu so lani decembra odkrili nefrotski sindrom. Zaradi njegove bolezni je mamica Mojca pustila službo, saj poleg njega doma skrbi tudi za triletno Saro, ki zaradi bratca ne sme obiskovati vrtca, saj bi že najmanjši infekt lahko Boštjanu poslabšal zdravstveno stanje.

K.N.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih