fbpx
Mestnik
Foto: Theverge.com.
Aktualno Dogodki Novice

Dodatni termini testiranja v KCJT

Zaradi večjega povpraševanja po množičnem testiranju s hitrimi antigenskimi testi bosta v KCJT na voljo dva dodatna termina ob torkih in četrtkih med 8. in 16. uro.

Zdravstveni dom Novo mesto bo še naprej izvajal testiranja po ustaljenem urniku, in sicer v ponedeljek, sredo in petek po naslednjem razporedu (v primeru praznika ali dela prostega dneva, se testiranje ne izvaja): med 8. in 9. uro je testiranje na voljo za osebe, ki izvajajo storitve ali prodajo blaga in je za njih določeno obvezno testiranje; med 9. in 12. uro sledi brezplačno množično testiranje za splošno populacijo, med 12. in 16. uro pa se lahko testirajo zaposleni na področju VIZ.

Zdravstveni dom Novo mesto vse osebe naproša, da se ob ponedeljkih, sredah in petkih udeležijo testiranja znotraj termina, ki je določen za posamezno skupino oseb. Od 12. ure dalje je testiranje namenjeno izključno zaposlenim na področju VIZ, zato testiranje za ostale osebe ne bo izvedeno. Ob torkih in četrtkih je testiranje namenjeno splošni populaciji.

Testiranje je vse dni brezplačno, občani naj imajo pri sebi osebni dokument in zdravstveno kartico, o izidu bodo obveščeni z SMS sporočilom

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih