fbpx
Mestnik
Aktualno Dogodki Kronika in policijska poročila Novice

Dve ponesrečeni osebi

Včeraj sta v Dolenjem Karteljevem, občina Novo mesto, trčila motorist in osebno vozilo. Gasilci GRC Novo mesto so zavarovali kraj dogodka, nudili prvo pomoč ponesrečenima do prihoda reševalcev NMP, odklopili akumulatorja in posuli razlite motorne tekočine. Reševalci NMP Novo mesto so dve ponesrečeni osebi oskrbeli in prepeljali v SB Novo mesto. Obveščeni je bil dežurni delavec cestnega podjetja, ki je zavaroval kraj dogodka s prometno signalizacijo. Obveščene so bile pristojne službe.

Gorel bivalni kontejner

V ulici Pot v gaj v Novem mestu je včeraj gorel bivalni kontejner. Požar so pogasili gasilci GRC Novo mesto in PGD Šmihel pri Novem mestu. Kontejner je bil v požaru uničen. Gasilci PGD Šmihel pri Novem mestu so ostali na požarni straži.

Na avtocesti zagorelo osebno vozilo

Na avtocesti med priključkoma Dobruška vas in Kronovo, občina Šmarješke Toplic je včeraj gorelo osebno vozilo. Gasilci GRC Novo mesto so zavarovali kraj dogodka, pogasili goreče vozilo, razmastili in oprali cestišče. Delavci DARSA so zavarovali kraj s prometno signalizacijo. Vozilo je uničeno, obveščene so bile pristojne službe.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih