fbpx
Mestnik
Aktualno Dogodki Novice

Hitri testi tudi v Adrii in Krki

Kot poroča portal MMC RTV SLO so številna podjetja po praznikih znova zagnala svoje dejavnosti, ob tem pa so se odločila svoje zaposlene testirati na novi koronavirus s hitrimi testi. Ponekod teste izvajajo v podjetjih, nekatera podjetja pa so zaposlene napotila v zdravstvene domove.

Testiranje tudi v Krki in Adrii

Kot poroča portal so svoje zaposlene začeli hitro testirati tudi v farmacevtski družbi Krka v Novem mestu. V Krki hitra testiranja izvaja zunanji pooblaščeni zdravstveni izvajalec. Testiranje pa koordinira posebna strokovna skupina.

V Adrii Mobilu v Novem mestu so do devete ure zjutraj s hitrimi testi preverili več kot tisoč zaposlenih oz. vso dopoldansko izmeno in režijske službe. Pri tem so ugotovili 19 primerov potrjenih okužb, kar predstavlja manj kot dva odstotka testiranih zaposlenih. Testiranje je izvajalo deset predstavnikov medicine dela, ki bodo popoldne opravili še testiranje druge delovne izmene.

K.N.,MMC RTV SLO

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih