fbpx
Mestnik
Aktualno Izlet

Kje se boste pa vi danes hladili?

Danes se bodo temperature povzpele vse do 32 °C. Vsi, ki si želite ohladitve, lahko zaplavate v Krko, saj je po zadnjih opravljenih analizah primerna za kopanje. Nacionalni laboratorij za zdravje, okolje in hrano, Oddelek za okolje in zdravje Novo mesto je občino Brežice obvestil o rezultatih analize kopalnih vod in njihovi primernosti za kopanje. Krka je je dobila oceno odlične kakovosti. Rezultate analiz si lahko pogledate v spodnji tabeli.

Kaj vse ponuja Krka?

Krka je v zadnjih dneh pričela z različnimi projekti. Poleg kolesarjenja po pumptrack poligonu, panoramske plovbe z Rudolfovim splavom, si lahko izposodite sup ali kajak.

Izposoja supov in čolnov

V sklopu projekta Krka ŽIVI, ki ga vodi Zavod Novo mesto, je v Beach Bar Loca na voljo izposoja petnajstih supov in treh čolnov. Med tednom so na voljo med 15. in 20. uro, od 10. do 20. ure pa med vikendom.

Green Adventure in izposoja kajakov

Organizirane skupine dveh do šestih oseb se lahko podajo na vožnjo s kajakom z zakupom enega izmed turističnih paketov Green Adventure. Začetna točka je Beach Bar Loca, potrebno pa je opraviti rezervacijo na spletu.

K.N.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih