fbpx
Mestnik
Dogodki Featured Košarka Šport

Košarkaši KK Krka upoštevali in spoštovali odločbo o karanteni

Kot pravijo iz KK Krka so bili pred karanteno igralci v zelo dobrem stanju. “V teh desetih dneh smo delali, kar smo v skladu s pravili lahko. Na tem mestu vse pohvale našemu kondicijskemu trenerju Mateju Glihi za vse, kar je naredil, da je poskrbel za košarkarje v teh dneh, da so lahko nekako ohranjali svoje počutje in telesno stanje,” pravijo iz KK Krka.

Košarkaši so trenirali doma, a ti treningi so slab nadomestek “pravih treningov”. Kot pravijo bi se morali v Sloveniji zgledovati po ostalih državah in njihovemu pristopu glede profesionalnega športa. “Torej, da negativni igralci lahko nadaljujejo s treniranjem in igranjem”.

Situacija ni rožnata, a se ne bomo predali

Trenutno košarkarje čaka težka serija tekem. Prav zagotovo pa jim karantena pri temu ni pomagala. “Želimo si, da odigramo dobre tekme na “svežino” in pa predvsem, da ne bo poškodb,”pravijo. Danes jih čaka gostovanje v Zadru, v sredo pa doma gostijo Igokeo, nato pa v Novo mesto prihaja zagrebška Cibona.

K.N.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih