fbpx
Mestnik
Aktualno Zanimivosti & Zabava

Mezzo klic poletja s Poletno serenado

Članice Vokalne skupine Mezzo Novo mesto so v torek, 18.6.2024, v Parku rastoče knjige pri Knjižnici Mirana Jarca v Novem mestu izvedle zdaj že kar tradicionalni 3. koncert z naslovom Poletna serenada.

V odlični družbi kitarista Dušana Pavleniča in pianista Jerneja Fabijana so pevke priklicale vroče poletje z venčkom izbranih slovenskih popevk, ki so pobožale dušo ter poleg ozračja ogrele še srca – tako obiskovalcem koncerta kot tudi naključnim mimoidočim sprehajalcem vseh generacij, ki so se z navdušenjem ustavljali ob parku in morda tudi obujali mladostne spomine ter si zraven mrmrali prijetne, vsem dobro znane melodije.

Pevke izredno veseli, da je koncert iz leta v leto bolj obiskan, s tem koncertom pa Mezzike (kot si same rade rečejo) zaključujejo pevsko sezono 2023/2024 in se jeseni polne novega zagona in idej vračajo na oder.
M.D.
(foto: Simon Orač)

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih