fbpx
Mestnik
nasilje, nasilnež, pretep
Aktualno Dogodki Kronika in policijska poročila

Napadel ga je z železno palico

Nasilneža prijeli

5. 11. smo bili obveščeni, da naj bi na avtocestnem postajališču nekdo napadel oškodovanca, ga poškodoval po glavi in odpeljal s kraja dogodka.Policisti so takoj pričeli izvajati aktivnosti za izsleditev storilca, mu pozno popoldne odvzeli prostost in ga pridržali. Zasegli so mu tudi železno palico, s katero je poškodoval 41-letnega moškega. Reševalci so poškodovanega moškega oskrbeli in odpeljali v bolnišnico. Policisti okoliščine še preiskujejo in bodo zoper 21-letnega osumljenca na pristojno tožilstvo podali kazensko ovadbo.

Zaščitili žrtev in nasilnežu prepovedali približevanje

Črnomaljske policiste so bili v noči na 6. 11. občani obvestili o poškodovani ženski, ki naj bi jo pretepel partner. Takoj so se odzvali,poškodovano žrtev odpeljali v zdravstveni dom, kjer so ji oskrbeli poškodbe glave. Zbrali so obvestila in ugotovili, da jo je pretepel 47-letni partner, ki že dalj časa nad njo izvaja fizično in psihično nasilje.Nasilnežu so izrekli ukrep prepovedi približevanja žrtvi in o tem obvestili pristojne institucije in preiskovalnega sodnika, ki bo presodil o podaljšanju ukrepa. Ovadili ga bodo zaradi kaznivega dejanja nasilja vdružini.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih