fbpx
Mestnik
Aktualno Dogodki Novice

Nataša Piletič – prejemnica zlatega znaka

V Splošni bolnišnici Novo mesto imajo danes hospitaliziranih 43 covid bolnikov, od tega jih je 11 na intenzivnem oddelku. Trudijo se, da v čim večji možni meri izvajajo tudi redni program, saj se zavedajo, da so stistke ljudi, ki čakajo, velike in jih je potrebno čim prej rešiti.

Nataša Piletič, mag. vzg. in men. v zdr., vodja Enote za sterializacijo v SBNM dobitnice zlatega znaka za leto 2020

“Zelo smo veseli in ponosni, da lahko tudi v času Covida izpostavimo dobre zgodbe v naši bolnišnici. Nataša Piletič, mag. vzg. in men. v zdr., vodja Enote za sterilizacijo v SBNM, je namreč prejemnica zlatega znaka za leto 2020,” so sporočili iz novomeške bolnišnice.

Zlati znaki so najvišja priznanja, ki jih podeljuje Zbornica-Zveza zdravstvene in babiške nege Slovenije. Prejemajo jih članica ali član za uspešno poklicno delo na področju zdravstvene in babiške nege, kakovostno in učinkovito organizacijsko delo v dejavnosti zdravstvene in babiške nege, prispevek k uspešnemu uresničevanju programov zdravstvene in babiške nege in zdravstvenega varstva, prispevek k humanizaciji odnosov med uporabniki in izvajalci, uspehi pri doseganju ciljev, uresničevanju ter uveljavljanju nalog Zbornice – Zveze, prispevek k izboljšanju zdravstvenega stanja prebivalstva, raziskovalno delo, pomembno publicistično delo. Zlati znak se podeljuje 12. maja ob Mednarodnem dnevu medicinskih sester.
 
»Vesela in ponosna sem na svoj dober tim, brez katerega mi nikakor ne bi uspelo«, je povedala gospa Piletič in dodala, da je to tudi dokaz, da je doprinesla k zdravstveni negi v slovenskem prostoru.  Enota za sterilizacijo v SBNM je tudi ena izmed prvih centraliziranih tovrstnih enot v Sloveniji.

»Tovrstni dosežki so izjemnega pomena za razvoj naše bolnišnice, zato je pomembno, da jih izpostavimo, ter da se prejemnikom za njihov trud in angažiranost tudi zahvalimo. Zlati znak je nenazadnje priznanje tudi za kvalitetno delo v naši bolnišnici«, je dodala direktorica Splošne bolnišnice Novo mesto, doc. dr. Milena Kramar Zupan.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih