fbpx
Mestnik
Fotografija je simbolična.
Aktualno Dogodki Kronika in policijska poročila

Pod vplivom alkohola povzročil nesrečo na parkirišču

Pod vplivom alkohola in brez veljavnega vozniškega dovoljenja

Policisti PP Novo mesto so bili okoli 21.30 obveščeni o prometni nesreči na parkirnem prostoru na Grmu. Opravili so ogled in ugotovili, da je 48-letni voznik osebnega avtomobila zaradi nepravilnega premika z vozilom trčil v
parkiran avtomobil in ga poškodoval. Povzročitelj nesreče, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja, je imel v litru izdihanega zraka 0,84 miligramov alkohola. Renault megane so mu zasegli in o kršitvah z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče.

Vlomi in tatvine

Na Ragovski ulici v Novem mestu je med 30. 10. in 9. 11. nekdo vlomil v klet stanovanjskega bloka in odtujil gorsko kolo znamke Merida.

Policiste PP Dolenjske Toplice je oškodovanec obvestil o vlomu v osebni avtomobil. Zbrali so obvestila in ugotovili, da je 8. 11. med 20. in 21. 30 na parkirnem prostoru v Vavti vasi nekdo vlomil v tri parkirane avtomobile.
Iz dveh vozil ni ničesar odtujil, iz vozila prijavitelja pa je iz prtljažnika odtujil udarno kladivo in vijačnik znamke Makita in več kosov ročnega orodja. Ocenjuje, da je oškodovan za okoli 1000 evrov.

V naselju Kamnje na območju Šentruperta je nekaj pred 20. uro nekdo skozi pritlično okno vlomil v stanovanjsko hišo. Odtujil ni ničesar, nastala je le premoženjska škoda, povzročena z vlomom.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih