fbpx
Mestnik
Požar.
Slika je simbolična.
Aktualno Dogodki Kronika in policijska poročila

Ponoči zagorelo v dveh podjetjih

  • Ob 3.12 je v naselju Bič, občina Trebnje, zagorelo v objektu podjetja TREVES. Požar je zajel celoten objekt velikosti okoli 75 x 40 metrov. Del proizvodnje in pisarniških prostorov je pogorelo. Ne tem delu je prišlo tudi do porušitve strehe. Ogrožen je bil tudi plinohram, ki so ga gasilci uspešno zavarovali. Zaradi požara in dima so evakuirali bližnje prebivalce. Aktivirana je bila celotna gasilska zveza Trebnje in dodatna tri PGD iz okolice ter Občinski štab CZ. Evakuirani so bili prebivalci desetih stanovanjskih objektov v okolici. Intervencija je še v teku.
  • Ob 1.42 je v podjetju RIKO HIŠE d.o.o. zagorelo v silosu za žagovino. Ogenj se je razširil na filtre in ostrešje velikosti 12 x 10 metrov. Požar so pogasili gasilci iz PGD Ribnica, Dolenja vas, Nemška vas, Goriča vas, Otavice in Bukovica. Zgorela sta silos in ostrešje objekta.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih