fbpx
Mestnik
Diamantne maturantke (iz leve proti desni Špela Longar, Barbara Kastelic, Anja Ribič, Valentina Černelč, Ana Hostnik, Mia Brulc) z ravnateljico Damjano Papež.
Aktualno Novice Vrtci, šole, študij

Predsednik države sprejel 6 novomeških diamantnih maturantov

Predsednik Republike Slovenije Borut Pahor in minister za izobraževanje, znanost in šport Republike Slovenije dr. Igor Papič sta 8. oktobra na Brdu pri Kranju priredila sprejem za 119 diamantnih maturantk in maturantov, ki so na splošni (22 maturantov iz 14 gimnazij), mednarodni (3 maturanti iz dveh mednarodnih gimnazij) ali poklicni maturi (94 maturantov iz 42-ih srednjih šol) 2022 dosegli vse možne točke. Kar 7 diamantnih maturantk je s Srednje zdravstvene in kemijske šole Šolskega centra Novo mesto.

Izjemno ponosni smo na našega diamantnega maturanta Nejca Vrščaja (FT) in naše diamantne maturantke: Špelo Longar (FT), Barbaro Kastelic (FT), Anjo Ribič (KZ), Valentino Černelč (KZ), Ano Hostnik (ZN) in Mio Brulc (ZN). Sprejema se je udeležilo vseh 7 diamantnih maturantov in ravnateljica, Damjana Papež.

Nejc Vrščaj z ravnateljico.

Iskrene čestitke vsem.

Janja Florjančič, ŠC NM

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih