fbpx
Mestnik
Aktualno Dogodki Gospodarstvo

Ste gladiator podjetništva?

Odprte so prijave za novo izvedbo podjetniškega programa Business Gladiator, ki ga bo v sklopu operacije SIO-PIP izvedel Razvojni center Novo mesto ob pomoči različnih podpornikov, strokovnjakov in mentorjev, sporoča Razvojni center Novo mesto.

Letos je pred nami še posebej zanimiva izvedba programa. Operacija, sofinancirana s strani ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo, bo strokovno podprta tudi s strani pomembnih start-up deležnikov, kot sta Klub Poslovni angeli Slovenije in sklad tveganega kapitala Silicon Gardens. Za tehnično izvedbo zaključne prireditve in druge medijske vsebine bo poskrbela ESNM, višja strokovna šola, na kateri se kalijo vrhunski mladi strokovnjaki na področju medijske produkcije.

Program bo izveden v oktobru in novembru s serijo predavanj in delavnic, zaključil pa se bo predvidoma 7. decembra 2022 z gala prireditvijo »Grand finale Business Gladiator«.

Vsi udeleženci bodo tekom programa deležni mentorske pomoči, ki je poleg oblikovanja poslovnega modela posebej pomembna pri povezovanju z različnimi partnerji, pridobivanju različnih virov financiranja, certificiranju in razvoju tržnih kanalov.

Prijave na program so mogoče do 7. oktobra 2022 na spletni strani www.businessgladiator.si.

Za več informacij je na voljo vodja programa Marko Vukobrat; marko.vukobrat@rc-nm.si.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih