fbpx
Mestnik
Foto: Maribor24.si
Aktualno Dogodki Kronika in policijska poročila

Tatvine, huje poškodovan voznik

Vlomi in tatvine

Neznanci so v Krakovem v zadnjih štirinajstih dneh posekali pet dreves gabra in bukve ter lastnikom naredili za okoli tristo evrov škode.

Na Biču so iz torka na sredo odpeljali moško gorsko kolo, vredno okoli osemsto evrov. Policisti so v sredo popoldne prišli do dvajsetletnega osumljenca in mu zasegli kolo ter ga vrnili lastniku.

Zvečer so policiste klicali v trgovino v Novem mestu, kjer so pri pregledu videonadzornega sistema odkrili tatvino čevljev v vrednosti petdeset evrov. Policisti storilca še iščejo.

V noči iz srede na četrtek so neznanci vlomili v poslovne prostore podjetja na Seidlovi cesti v Novem mestu. Iz prostorov so odnesli nekaj malega denarja, za kaj več pa niso imeli časa, saj ji je pregnal alarm.

Prijeli šest državljanov Irana

Brežiški policisti obravnavajo šest državljanov Irana, ki so jih domačini zalotili v Piršenbregu. Postopki s tujci, ki so državno mejo prestopili izven mejnih prehodov, še niso zaključeni.

Huje poškodovan voznik kolesa z motorjem

V Gornjih Praprečah so trebanjski policisti opoldne obravnavali prometno nesrečo voznika kolesa z motorjem. Po prvih ugotovitvah ogleda je 58-letni voznik peljal preblizu desnega roba vozišča in zaradi tega padel. V
bolnišnici so njegove poškodbe opredelili kot hude. Prisotnosti alkohola policisti niso zaznali.

Novomeški policisti so dopoldne ustavili 26-letnika z okolice Krškega. Ugotovili so, da nima vozniškega dovoljenja, zato so mu osebni avtomobil zasegli.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih