fbpx
Mestnik
Aktualno Novice Občina Šport Starševstvo & otroci

TKNM aktivne počitnice 2020

V Triatlonskem klubu Novo mesto aktivne počitnice izvedli že 7. leto zapored. Aktivnosti se je udeležilo 60 otrok, za animacijo in poučevanje pa je skrbelo 8 trenerjev, vaditeljev in pomočnikov.

Zjutraj so se zbrali pred Olimpijskim vadbenim centrom Češča vas, od koder so se nato s kolesi odpravili do Loke. V Zalogu so se preizkusili v triatlonu in duatlonu. Otroci so na kajakih veslali iz Krke na Temenico, kjer so si ogledali Konjeniški šolski športni center Češča vas in se preizkusili tudi na »živih konjičkih«. Udeleženci še vedno prisegajo na jeklene konjičke in tako so zavrteli pedala na zahtevnejše poti- najdaljša trasa je vodila od doma na Frati, najtežje pričakovana pa je bila pot do Dolenjskih Toplic. Sledila je nagrada- plavanje in zabava na toboganih. Za podporo pri izvedbi počitnic se zahvaljujejo Mestni občini Novo mesto.

Triatlonski klub Novo mesto

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih