fbpx
Mestnik
Foto: Maribor24.si
Aktualno Dogodki Novice

Trčil v peško, prometna nesreča kolesarja, pretepal očeta

Črnomaljski policisti so bili 26. 4. nekaj po 8. uri obveščeni o prometni nesreči z udeležbo kolesarja in voznika tovornega vozila v Črnomlju. Opravili so ogled in ugotovili, da je za nesrečo odgovoren 71-letni voznik tovornega vozila, ki je ob vključevanju na prednostno cesto odvzel prednost 57-letnemu kolesarju. Kolesarja, ki je po trčenju padel in se lažje poškodoval, so oskrbeli v novomeški bolnišnici. Povzročitelju nesreče so policisti izdali plačilni nalog.

Spregledal peško

26. 4. nekaj pred 11. uro se je zgodila prometna nesreča v Črnomlju. Po prvih ugotovitvah in zbranih obvestilih policistov je 30-letni voznik tovornega vozila ob speljevanju trčil v 71-letno peško, ki je prečkala cesto. Poškodovano peško so reševalci oskrbeli in odpeljali v bolnišnico. Okoliščine nesreče policisti še preiskujejo.

Pod vplivom alkohola in brez veljavnega vozniškega dovoljenja

Policisti PP Trebnje so med kontrolo prometa v Trebnjem 26. 4. ustavili voznika osebnega avtomobila in mu zaradi suma vožnje pod vplivom alkohola odredili preizkus. 56-letni kršitelj, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja, je imel v litru izdihanega zraka 0,91 miligramov alkohola. Avtomobil so mu zasegli in o kršitvah z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče.

Nasilneža pridržali

Policiste PP Krško so 27. 4. popoldne poklicali na pomoč iz okolice Krškega, kjer naj bi pijan moški pretepal očeta. Takoj so odšli na kraj, zaščitili žrtev in uporabili prisilna sredstva zoper 34-letnega nasilneža, ki ni upošteval njihovih ukazov. Odvzeli so mu prostost, ga pridržali in mu zaradi kršitev izdali plačilni nalog.

Vlom

V Črmošnjicah pri Stopičah je med 22. in 27. 4. nekdo izkoristil odsotnost stanovalcev, skozi okno vlomil v stanovanjsko hišo in našel ter odtujil več kosov orožja in denar. Okoliščine vloma policisti še preiskujejo.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih