fbpx
Mestnik
VIR: Pixy
Aktualno Gospodarstvo Občina Zaposlimo

Upokojenci: Občina vabi k prijavi za nadzor javnih sanitarij

Zainteresirane upokojence z območja Mestne občine Novo mesto vabimo k prijavi na povabilo za nadzor nad obratovanjem javnih sanitarij. Delo bo potekalo v mestnem jedru šest dni na teden, od 1. marca do 31. decembra 2022. Prijave zbiramo na e-naslov mestna.obcina@novomesto.si ali na telefon 07 39 39 294 (Simona Pavlič) ali osebno na Seidlovi cesti 1, Novo mesto, sporoča občina.

Delo se bo izvajalo v prostorih javnih sanitarij na naslovu Sokolska ulica 8 v obdobju od 1. 3. 2022 do 31. 12. 2022. Potekalo bo šest dni na teden od 7. do 15. ure, v izrednih primerih in ob predhodnem dogovoru tudi ob nedeljah.

VIR: Pixy

Delo bo zajemalo:

  • odklepanje in zaklepanje javnih sanitarij,
  • pobiranje pristojbine za uporabo javnih sanitarij in predaja pobrane pristojbine delavcu Komunale Novo mesto,
  • naročanje potrošnega materiala in materiala za čiščenje pri Komunali Novo mesto ter
  • dnevna skrb in čiščenje javnih sanitarij.

V obratovalnem času bi morala biti v prostoru nenehno prisotna ena oseba, dnevna delovna obveznost ur po posameznem upokojencu pa se bo določila sporazumno po vseh prejetih prijavah. Urna postavka za opravljena dela je 6,00 EUR bruto.

V kolikor bo prijavljeno preveliko število ponudnikov, bo merilo za izbor višina pokojnine.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih