fbpx
Mestnik
Adijo dolgčas Dogodki Featured Zanimivosti & Zabava

Vsedolenjska prednovoletna RESNICA ali LAŽ

Ustavi se za trenutek si predstavljaj naslednji scenarij…

Sediš doma na kavču, že 481047-ič premlevaš, kako mizerno je bilo leto 2020, ti pa imaš samo še dobrih 24 ur, da se uspeš prepričati v nasprotno in si končno narišeš nasmešek na obraz.

Najbrž si dognal, česa si ZARES ne želiš. Ker pa nisi edini, smo se VSI študentski klubi dolenjske regije prvič v zgodovini našega obstoja zbrali, da se osvobodimo teh morbidnih misli.

Zato prihajajo oni, ki ti bodo popestrili predzadnji večer letošnjega leta. Oni, ki se kličejo po imenu KUD KIKS in ki bodo šov v seriji spletnih eventov RESNICA ali LAŽ tokrat priredili samo za nas. V njem boste lahko slišali resnične zgodbe in nesramne laži tekmovalcev, pred preizkušnjo iskanja resnice pa boste postavljeni tudi vi. Kajti samo igralci vedo vsak svojo resnico, vse ostalo je predmet domišljije in ugibanja.

Moderator: Sašo Stare
Tekmovalci: Boštjan Gorenc – Pižama, Gašper Bergant, Aleš Novak, Nejc ŠmitNaj bodo del spletnega druženja tudi vaše sosede, kolegi, strici, šefi, tašče ali mrzli bratranci, s katerimi se nam 30. 12. ob 20. uri pridružite na najzabavnejšem zaključku leta
.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih