fbpx
Mestnik
Aktualno Dogodki Kronika in policijska poročila Ostalo

Znane podrobnosti nesreče, v kateri je umrl 50-letnik

6. 11. nekaj pred 1. uro se je na Belokranjski cesti v Novem mestu zgodila prometna nesreča, v kateri je življenje izgubil voznik osebnega avtomobila.Policisti PPP Novo mesto so opravili ogled in ugotovili, da je 50-letni voznik osebnega avtomobila Alfa romeo vozil iz smeri Novega mesta proti Metliki. Na Belokranjski cesti je v ovinku zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom, preko nasprotnega smernega vozišča zapeljal s ceste in trčil v parkirano tovorno vozilo in v drevo. Voznik je zaradi hudih poškodb umrl na kraju nesreče.

Letos je na cestah na območju Policijske uprave Novo mesto v prometnih nesrečah umrlo devet ljudi (pet voznikov osebnih avtomobilov, potnica vvozilu, motorist, voznik mopeda in kolesar). Največ nesreč se je zgodilo zaradi nepravilne strani in smeri vožnje in neprilagojene hitrosti.Voznike pozivamo, naj hitrost vožnje prilagodijo veljavnim omejitvam,razmeram na cesti, pa tudi svojemu vozniškemu znanju in izkušnjam.Previdnost velja še posebej v trenutnih razmerah, ko so ceste spolzke, na njih pa veliko odpadlega listja.

PU Novo mesto

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih