Adventni sejem na Glavnem trgu

Zavod za šport, kulturo, turizem in mladino Novo mesto je objavil povabilo za najem sejemskih hišic in stojnic za adventni sejem 2020 v okviru Veselega decembra v Novem mestu. Adventni sejem 2020 bo potekal od 5. do 27. decembra 2020 (z možnostjo podaljšanja do 31. decembra) na Glavnem trgu v Novem mestu.

Za najemnike bo na voljo 6 sejemskih hišic in 15 stojnic, ki bodo razporejene po levi in desni strani trga v skladu z veljavnimi epidemiološkimi ukrepi in usmeritvami. Prodaja na stojnicah in hiškah bo delovala od petka do vključno nedelje med 10. in 19. uro (izjemoma tudi v četrtek, 24. decembra). Zaradi epidemioloških ukrepov in prepovedi zbiranja glasbeni in otroški program nista predvidena. 

Rok prijave je 20. november, prijave pa se zbirajo na elektronskem naslovu: marko.habjan@novomesto.si. Za vse dodatne informacije pa pokličite na telefonsko številko 07 6200 206.

Povezane objave

Novomeški kriminalisti vložili ovadbo zoper osumljenca prevare s toplotnimi črpalkami

Nasilni pacient ni hotel zapustiti čakalnice

Trije mladi nasilneži oropali skupino mladoletnikov

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več o piškotkih