Brezplačni namizni tenis med šolskimi počitnicami

Fotografija je nastala ob eni uspešnejših promocijskih akcij NTK Krka v veliki avli novomeške Qulandije. Od leve proti desni: predsednik NTK Krka Jernej Jedlovčnik, nadarjena krkašica Kim Kastelic z deklico, ki se je prvič srečala z malo bel žogico in dolgoletni športni delavec in vaditelj v klubu Dušan Pezelj-Dule, ki je pred dvema mesecema s kolegi ustanovil namiznoteniški klub v Šentjerneju in postal njegov predsednik. (Foto arhiv NTK Krka)

NTK Krka Novo mesto že četrto leto zapored ponuja dvomesečno vadbo pod strokovnim vodstvom – Dobrodošli začetniki in tisti, ki že nekaj znajo –V jeseni namiznoteniška šola!

Namiznoteniški klub Krka Novo mesto, klub s 73-letno bogato tradicijo, ki ima v svojih vrstah odlične mlade igralce (in tudi tri udeležence olimpijskih iger v Tokiu), še enkrat vabi šolarje, ljubitelje namiznega tenisa, da se v času počitnic v juliju in avgustu pridružijo brezplačni vodeni vadbi namiznega tenisa v Dolenjskem namiznoteniškem centru v Drgančevju (v gozdu za bencinskim servisom OMV v Žabji vasi). Tovrstna vadba, ki poteka četrto leto in pod strokovnim nadzorom, se je začela po koncu šolskega pouka. Poteka ob sredah med 17:30 in 19:30. Vodstvo kluba je z udeležbo zadovoljno, a je ta zaradi covida – mnogi so takoj odšli na ‘podaljšane’ počitnice – nekoliko manjša.  

Za dodatne informacije pokličite na 041 626 895 (Jernej). Lahko si pomagate tudi z email naslovom: ntk.krka@gmail.com in dobili boste odgovore na vaša vprašanja.

Še informacija za tiste, ki jih namizni tenis še posebej zanima: z redno klubsko namiznoteniško šolo za vse starosti pričenjamo 1. septembra 2021.

Povezane objave

Ekološko stanje Krke dobro, nekoliko bolj onesnažena v spodnjem toku

Varno kolesarjenje: V teoriji enostavno, v praksi malo manj

Plantellini vrtnarski nasveti: Paradižnik rodi bogato, če ga negujemo

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več o piškotkih