Ko dolenjska kulinarika zadiši v Ljubljani

Ob dogodku bo z nami predstavnica Kleti Krško, Mojca Kranjec, ki nam bo zaupala, kako poteka postopek klasične pridelave penin, od česa je odvisen okus in aroma penin in še veliko več! Nato pa vabljeni vsak dan, med 16h in 19h, na pokušino dolenjskih specialitet, kot so krškopoljske mesnine, cviček in cvičkov žele, siri, medenjaki, likerji in druge dobrote. 

Predstavili vam bomo najboljše domače, dolenjske izdelke Kmetije Kukenberger, Ekološke kmetija Zabukovec, Vinske kleti Frelih, Čebelarstva Boštjan Punču, Kmetije Karlovček, Evrosada, Kartuzije Pleterje, Sadjarske kmetije Uhan, Sirarne Gorišek, čebelarstva Evin gaj ter drugih lokalnih ponudnikov.

Na dogodke se ni potrebno prijaviti.

Lepo vabljeni!

Ekipa Dobrote Dolenjske

Dolenjska kulinarika.

Povezane objave

INLES – razpoznavna kakovost

Letošnje poletje najbolj vroče v zgodovini meritev

Tatovi nad kolesa in e-skiroje

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več o piškotkih