Ko gostilna postane tudi trgovina

Gostilna Repovž je eden najstarejših objektov v Šentjanžu, kjer živi in ustvarja že šesta generacija v družini. V delo vlagajo veliko strasti, ljubezni, dela in energije. »Naša vrata odpiramo dan za dnem, iz generacije v generacijo, s spoštovanjem do tradicije in okolja.« Odločili so se, da preko spleta ponudijo sestavine, ki jih vsakodnevno uporabljajo pri pripravi krožnikov. Nekaj izdelkov pridelajo sami, ostali produkti pa so od dobaviteljev. Njihov glavni namen je kupcem, ki cenijo slovensko kakovost in domačo hrano, zagotoviti takšne sestavine.

K.N.

 

 

 

 

 

 

Povezane objave

NAMIG ZA IZLET: Dom na Grmadi – Novi lastniki, nov zagon!

Svetovni dan veterinarjev: Stroka, ki prispeva k zdravju živali in socialnemu blagostanju ljudi

V javni razpravi predlog proračuna Mestne občine Novo mesto za leto 2025

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več o piškotkih