LokalPatriot bo oživel prostore novega mladinsko-ustvarjalnega centra

Mestna občina Novo mesto je prenovila prostore na Rozmanovi ulici 21 in jih predala v uporabo LokalPatriotu. V prihodnjih mesecih se tamkaj obeta oživitev mladinskega ustvarjalnega centra, kjer se bodo lahko mladi udejstvovali v kulturno-umetniških dejavnostih.

LokalPatriot Mladinski klub DNŠ, ki je bil izbran na javnem razpisu Mestne občine Novo mesto za najem prostorov, je prenovljene občinske prostore dobil v uporabo na podlagi posebnega statusa organizacije v javnem interesu na področju mladine in kulture. Prenova v vrednosti približno 300.000 evrov je potekala od marca do oktobra 2020, dodatno pa bo v prostor investiral še najemnik in ga opremil s tehnično opremo, odrom, ozvočenjem, lučmi, mešalno mizo za DJ-a in drugo notranjo opremo.

V prihodnjih mesecih bo LokalPatriot sprva nadaljeval z opremljanjem prostora na Rozmanovi ulici 21, nato pa bo začel izvajati zastavljen program mladinskega centra in kulturno-ustvarjalnega središča na področju mladinskih in kulturnih programov.

MONM

Povezane objave

Mestna občina Novo mesto najmanj zadolžena mestna občina

Novomeščan Gregor Kren navdušil na Gorenjskem

(GALERIJA) Čudovit praznik motoristov

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več o piškotkih