Novomeščan na strehi našel naboj

Policisti PU Novo mesto poročajo o številnih krajah in vlomih, ki so jih obravnavali tekom vikenda.

V noči na 21. 10. je z delovišča v Srebrničah nekdo z delovnega stroja odtujil udarno kladivo Sunward SC200. Izvajalca del je oškodoval za okoli 3000 evrov.

Na območju Uršnih sel je med 19. 10. in 21. 10. neznanec vlomil v brunarico in odtujil električno ročno orodje, plinsko jeklenko, električne vodnike in več pločevink s pijačo. Z vlomom in tatvino je povzročil za okoli 1200
evrov škode.

Novomeške policiste je 21. 10. oškodovanec obvestil, da je v Muhaberju na strehi stanovanjske hiše našel naboj.  Policisti so opravili ogled in nadaljujejo z ugotavljanjem okoliščin kaznivega dejanja povrzočitve splošne
nevarnosti.

V noči na 22. 10. je v Črnomlju nekdo vlomil v kiosk in odtujil 25 zavojev tobačnih izdelkov.

V naselju Boršt pri Dvoru je v noči na 22. 10. neznanec izkoristil odsotnost stanovalcev in vlomil v stanovanjsko hišo. Po prvih ugotovitvah je odtujil dva para športnih copat in manjši nož. Z vlomom in tatvino je lastnika oškodoval za 1300 evrov.

V Trebnjem je 22. 10. zvečer nekdo iz gostinskega lokala iz blagajniškega pulta odtujil okoli 800 evrov. Okoliščine policisti še preiskujejo.

Na parkirnem prostoru v Ždinji vasi je v noči na 23. 10. neznanec vlomil v tri osebne avtomobile. Odtujil ni ničesar,  z  vlomi pa je na vozilih povzročil za okoli 1100 evrov premoženjske škode.

V Koprivnici na območju PP Krško je v noči na 23. 10. nekdo vlomil v osebni avtomobil in odtujil torbico z denarnico z gotovino. Z vlomom in tatvino je lastnico oškodoval za 1300 evrov.

Povezane objave

Razveljavili sodbo vozniku za smrt pešca pri Novem mestu

Če ga boste nadzorovali, boste živeli dlje

“Bojim se it domov zaradi slabih ocen”

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več o piškotkih