Predstavljamo Darka Jakobčiča in Jerneja Jedlovčnika

Skupinska fotografija- NTK Krka.

O ljudeh, ki so ustvarjali in ustvarjajo ugled ter zgodovino novomeškega namiznega tenisa!/6

Skrbniki facebook strani Namiznoteniški klub Krka so se odločili, da osvežijo spomin na Proustov vprašalnik, s katerim so v knjigi Da bi se bolje poznali (almanah je izšel spomladi leta 2017) spoznali članice in člane, ki s klubom živijo desetletja in tiste mlajše. Objavljajo kratke napovednike, uvode v intervjuje. Ker jih je več kot 40, bodo v nadaljevanjih objavili po dva napovednika. Tokrat je na vrsti šesti par.

Darko JAKOBČIČ

Nadarjenost sama po sebi ne prinese uspeha

Ko je imel šest let, se je družina preselila v Remscheid. Tam je opravil vse študije. Vpoklicu v JLA se ni izognil, v Nemčijo – kjer je z bratom Janezom v pionirski, mladinski in tudi članski kategoriji zmagoval na številnih turnirjih – se ni več vrnil. Sodeloval je v vojni za samostojno Slovenijo.

Jernej JEDLOVČNIK – Đero

Najbolj me navdušujejo moji otroci

Jernej Jedlovčnik-Đero je eden tistih, na katerega se lahko kolegi vedno zanesejo. Kadar ni prostovoljca, da bi se opravilo kakšno delo, po mučnem molku vpraša: “Do kdaj? Bom.” In je zanesljivo opravljeno. Je zaljubljen v hitrost, motorje, potovanja, in v svojo družino. Bil je deseti predsednik kluba (2006 – 2011). Letos januarja je znova postal predsednik NTK Krka.

Janez Pezelj, NTK Krka

Povezane objave

Mestna občina Novo mesto najmanj zadolžena mestna občina

Novomeščan Gregor Kren navdušil na Gorenjskem

(GALERIJA) Čudovit praznik motoristov

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več o piškotkih