Predstavljamo mag. Mira Bergerja in Tilna Cvetka

Tilen Cvetko

O ljudeh, ki so ustvarjali in ustvarjajo ugled ter zgodovino novomeškega namiznega tenisa/1

Skrbniki facebook strani Namiznoteniški klub Krka so se odločili, da osvežijo spomin na Proustov vprašalnik, s katerim so v knjigi Da bi se bolje poznali (almanah je izšel spomladi leta 2017) spoznali članice in člane, ki s klubom živijo desetletja in tiste mlajše. Na klubski facebook strani objavljajo kratke napovednike, uvode v intervjuje. Ker jih je več kot 40, bodo v nadaljevanjih objavili po dva napovednika.

Predstavljamo mag. Miro BERGERJA

Sveta trojica: vztrajnost, delo, potrpežljivost

Namizni tenis ga je očaral. Po novomeški gimnaziji mu niti študij prava na ljubljanski univerzi ni preprečil, da ne bi redno vadil. Igral je tudi v najboljši ekipi takratne močne ljubljanske Ilirije, ki se je uspešno kosala v močni 2. jugoslovanski ligi. Sedaj za loparček prime redkokdaj, a z užitkom.

Tilen CVETKO

Mediteranec z Mute, ki ljubi toploto

Korošec v dolenjski metropoli. Postal je nenadomestljiv član prve ekipe NTK Krka. Udejanja otroške sanje o tem, da bi postal vrhunski športnik. Hitro je v kadetski in mladinski konkurenci v državnem merilu napredoval v sam vrh kakovostnih lestvic, zasluge za to daje nadarjenosti in trdemu delu.

Janez Pezelj, NTK Krka

 

Povezane objave

Ukrepajte že pri zmanjšani fizični zmogljivosti, ki se pojavi brez drugih jasnih razlogov

V nedeljo popolne zapore ob maratonu Po dolini reke Krke

Ekološko stanje Krke dobro, nekoliko bolj onesnažena v spodnjem toku

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več o piškotkih