Prijeli tatice – iz prodajalne odtujili večje število artiklov

Sevniške  policiste so 6. 2. okoli 17.30 poklicali na pomoč iz prodajalne v Sevnici, kjer naj bi neznanci iz prodajalne odtujili večje število artiklov in  z  vozilom  pobegnili. Novomeški OKC je z opisom vozila takoj seznanili policiste  na  terenu  in  policisti  PP Krško so Renault megan izsledili v
Krškem.  Med  postopkom  so ugotovili, da se v vozilu nahajajo 40-letnica z območja Šentjerneja in 24-letnica ter 48-letnica z območja Krškega. Zasegli so jim večjo količino ukradenih prehrambenih artiklov v vrednosti okoli 420 evrov  in  jih  vrnili  oškodovani  prodajalni.  Zoper osumljenke kaznivega
dejanja  tatvine  bodo na pristojno tožilstvo podali kazensko ovadbo in jim izdali   plačilne  naloge  zaradi  kršitev  določil  Zakona  o  nalezljivih boleznih.

Vlomi in tatvine

Na  območju Semiča je med 31. 1. in 5. 2. nekdo vlomil v počitniško hišo in odtujil prehrambene izdelke.

V  Leskovcu pri Krškem je v noči na 5. 2. nekdo skozi odprto okno vstopil v objekt  in  odtujil  pet  koles.  Lastnik  ocenjuje, da je oškodovan za 400 evrov.

Oškodovanec  je policiste obvestil, da je v zadnjih štirinajstih dneh nekdo na  območju  Jugorja  pri  Metliki  vlomil  v  zidanico  in  odtujil  ročno škropilnico, posodo z gorivom in bakrene obrobe.

Na  parkirnem  prostoru  stanovanjske hiše v Golobinjeku na območju PP Novo mesto  je  6.  2.  med  18.  in  20. uro nekdo vlomil v osebni avtomobil in odtujil  torbico  z  bančno  kartico,  dokumenti  in  denarjem. Z vlomom in tatvino je povzročil za okoli 1700 evrov premoženjske škode.

V Prečni je med 6. 2. in 7. 2. neznanec vlomil v stanovanjsko hišo. Odtujil ni ničesar, z vlomom pa je povzročil za okoli 1000 evrov škode.

Na  Oklukovi  Gori  na območju PP Brežice je v noči na 7. 2. nekdo vlomil v gospodarski  objekt  in odtujil denar. Lastnik ocenjuje, da je oškodovan za 5400 evrov.

Povezane objave

Mestna občina Novo mesto najmanj zadolžena mestna občina

Novomeščan Gregor Kren navdušil na Gorenjskem

(GALERIJA) Čudovit praznik motoristov

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več o piškotkih