V Drgančevju vse več rekreatorjev

Foto: Marjan Kovačuč-Marč.

NTK Krka se zaveda, kako pomemben je zdrav način življenja in ker je namizni tenis eden najbolj varnih, množičnih in koristnih športov, podpira tudi vadbo veteranov in rekreatorjev.

V NTK Krka nas je presenetilo dejstvo, da se za namizni tenis zanima vse več meščanov. Tako je zelena dvoranica v Drgančevju ob ponedeljkih in sredah zvečer kar lepo polna. Marjan Kovačič-Marč, dolgoletni sopotnik novomeškega pingponga in član NTK Krka, ki ob kakšnih klubskih akcijah  vedno  zelo rad poprime za kašno delo, je za našo FB stran pripravil nekaj fotografij z vadbe rekreatorjev, odločili pa smo se za objavo najbolj sporočilne: ko človek pride v dvorano z devetimi mizicami, ugotovi, kako prav ima slovensko reklo zdrav duh v zdravem telesu.

Pa še nekaj: včasih se rekreacija spremeni tudi v družabni dogodek, ki pride v času številnih ‘nasilnih ekranov’ (pametni telefoni….) še kako prav.

Janez Pezelj, NTK Krka

Povezane objave

Jakob Omrzel suvereno slavil tudi na Coppa Montes v Italiji

Zbiramo spomine: Telesnokulturna in športna društva

Najmlajši kolesarji uspešni na Hrvaškem

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več o piškotkih