V Krko prihaja Isaiah Cousins

V sezoni 2016/2017 se je Isaiah Cousins kalil v ameriški razvojni Ligi NBDL, sprva v ekipi Reno Bighorns, potem v ekipi Salt Lake City Stars (v sezoni 2017/2018). Leta 2018 je prišel v Evropo, kjer je naprej postal član francoskega kluba Cholet Basket. Za tem je igral še v Izraelu (Hapoel Jeruzalem, Hapoel Gilboa Galil, Maccabi Rishon LeZion, Hapoel Haifa), Grčiji (Aris, Peristeri) in Estoniji (Kalev/Cramo).

Lansko sezono je za Hapoel Haifa beležil po 15.2 točke, 3.5 skoka in 3.9 podaje na tekmo izraelskega državnega prvenstva. Leta 2019 je z jeruzalemskim Hapoelom osvojil izraelski pokal.

„Isaiah Cousins se je izkazal v močni izraelski ligi, ne manjka mu izkušenj z igranjem v Evropi. Verjamem, da se bo v dresu Krke pokazal v pravi luči in s svojimi igrami pomagal k uresničitvi klubskih ciljev,“ je ob podpisu pogodbe z novincem povedal Jure Balažić, direktor našega kluba.

„Vesel in hvaležen sem, ker se bom pridružil Krki. Komaj čakam, da začnemo z delom. Potrudili se bomo, da bomo imeli uspešno sezono,“ je odločen Isaiah Cousins, ki se je rodil 13. marca 1994 v Mount Vermontu, kjer se je šolal do odhoda na univerzo Oklahoma. Leta 2016 je bil s strani Sacramenta izbran v 2. krogu drafta Lige NBA.

Povezane objave

Če ga boste nadzorovali, boste živeli dlje

“Bojim se it domov zaradi slabih ocen”

Sodišče zavrglo tožbi občin Brežice in Središče ob Dravi glede izpostav azilnega doma

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več o piškotkih