V OŠ Drska v četrtek in petek tudi po Ulici Slavka Gruma

FOTO: os-drska.si

Kljub temu, da rekonstrukcija cestišča in ureditev komunalne infrastrukture še vedno poteka, bo popolna zapora ceste in s tem oviran dostop do tamkajšnje osnovne šole za dva dni odstranjena. Staršem in šolarjem želimo omogočiti prijeten začetek novega šolskega leta, zato dela 1. in 2. septembra ne bodo potekala,” so zapisali na spletni strani Mestne Občine Novo mesto.

Učence bo prijetno presenetila tudi nova fasada na njihovi osnovni šoli, saj je bila v sklopu rednega vzdrževanja celovito prenovljena.

Omogočen bo neoviran dostop do osnovne šole, prav tako bo omogočen dostop po Cesarjevi ulici do Ulice Slavka Gruma.

Od 3. septembra dalje pa …

Že od sobote naprej bodo nadaljevali z zaključnimi deli, ki naj bi bila končana še isti mesec. Tako bo naslednji teden spet vse “po starem”, ponovno bo namreč vzpostavljena popolna zapora. Obvoz do OŠ Drska bo urejen na relaciji Ulica Slavka Gruma–Drska–Šegova ulica–Cesarjeva ulica in obratno.

Že v septembru torej lahko na tem območju pričakujemo urejeno, prometno varno šolsko pot s površinami za pešce in kolesarje.

Povezane objave

Novomeški kriminalisti vložili ovadbo zoper osumljenca prevare s toplotnimi črpalkami

Nasilni pacient ni hotel zapustiti čakalnice

Trije mladi nasilneži oropali skupino mladoletnikov

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več o piškotkih