Že 14. pomagali na Dobrodelnem županovem teniškem turnirju

Predaja bona družini Berus.

V soboto, 21. septembra, je na igriščih Teniškega kluba Portovald potekala že 14. izvedba Dobrodelnega županovega teniškega turnirja. Mestna občina Novo mesto je v sodelovanju z Območnim združenjem Rdečega križa Novo mesto zbrala sredstva v višini 4.675 evrov, ki so jih namenili družini Berus iz Križ za ureditev dotrajanega bivalnega objekta.

Odprtje turnirja je glasbeno popestrila Špela Cesar, na teniških igriščih pa se je borilo 24 tekmovalcev, med njimi tudi župan Mestne občine Novo mesto Gregor Macedoni. Turnir se je začel s tremi koli izžrebanih dvojic, najboljši pa so popoldan nadaljevali z zaključnimi boji, kjer sta po napetem finalu slavila Mitja Sadek in Srečko Ban. Drugo mesto sta osvojila Tomaž Budja  in Mija Zupanc, tretje mesto pa Luka Balabanič in Roman Lavrič. Kot že tradicionalno, v ospredju niso bili rezultati, temveč dobrodelni namen in prijetno druženje ob igranju tenisa.

Na Mestni občini Novo mesto se v sodelovanju s Teniškim klubom Portovald, OZRK Novo mesto in družino Berus zahvaljujejo vsem donatorjem, podpornikom in udeležencem turnirja, ki so še enkrat pokazali, kako srčni in plemeniti so. Letošnji donatorji so poleg posameznikov tudi številna podjetja in organizacije: CGP, TGH, Komunala Novo mesto, Zarja,  Elektromehanika Gregorič,  Razvojni center Novo mesto, Elektro Ljubljana, RIC Novo mesto, Zavarovalnica Sava, Dolenjske Lekarne Novo mesto, CEROD, Revoz, Tovarna zdravil Krka, Teniški klub Portovald, Steklarstvo Šiško, GG Novo mesto, Delavska hranilnica, Telekom Slovenije, Bubble labs in Tisk Šepic.

Povezane objave

Novomeške mažorete postale absolutne evropske prvakinje

Eksplozija v silosu

1. festival prve pomoči

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več o piškotkih