Jakob Omrzel je po hudi nesreči v Italiji spet doma

Jakob Omrzel

4. septembra nam je ob novicah o hudi nesreči našega Jakoba Omrzela v Italiji, v 1. etapi Gira della Lunigiana, vsem za trenutek zastalo srce. Tudi Jakobu, ki mu je na srečo še pred prihodom reševalnih vozil prvo pomoč nudil zdravnik, ki je bil naključno med gledalci, kjer je Jakob nesrečno padel.

Ob požrtvovalnosti in strokovnosti zdravniške ekipe v La Spezii ter nadaljnji zdravniški oskrbi v ljubljanskem Univerzitetnem kliničnem centru je danes Jakob že doma, med svojimi  najbližjimi. Uspešno okreva in je poln pozitivne energije. „Končno sem spet doma. Malo sem še utrujen, a pričakujem, da se bom že drug teden vrnil v šolske klopi, počasi tudi že na trenažer in kasneje tudi na kolo“, je povedal Jakob ob našem današnjem obisku pri njemu, kjer nas je gostoljubno sprejel skupaj z očetom.

Iskrice v njegovih očeh so nam dale vedeti, da bo kmalu spet kolesu, da se bo pridružil svojim najboljšim prijateljem, Žaku, Nejcu, Vidu in Aljažu, o katerih bomo zagotovo še veliko slišali. Vsi skupaj mu lahko zaželimo le čim prejšnje okrevanje, veliko sreče in uspešno nadaljevanje izjemne športne kariere.

AdriaMobil Cycling

Povezane objave

Župan Gregor Macedoni z ministrom za notranje zadeve o romski problematiki

Shod združene iniciative: S transparenti opozorili, da jim je dovolj

Preiskava streljanja v Šmihelu potrdila, da je bil povod spor med družinami

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več o piškotkih