Gostišče Loka razvaja s kulinaričnimi delavnicami

Kulinarična delavnica testenin.

So najljubša jed marsikateremu posamezniku. Menda so jih jedli že stari Rimljani. Verjetno že veste, da govorimo o testeninah. In ni boljšega, kot doma pripravljene testenine. Kaj pa paštete? Veste, kako se jih pripravlja? Obiskovalci Kuharske delavnice v Gostišču Loka bodo te jedi sedaj suvereno pripravljali tudi doma.

Obiskovalce kulinarične delavnice sta skozi postopke vodila chef Tilen Utenkar in Primož Cvelbar. Za vinsko degustacijo je poskrbel Valentin Bufolin.

Osnova paštete so bila domača jetra mlade govedine. Izdelali so tudi ribjo in zelenjavno pašteto. Ljubitelji testenin pa so pod budnim očesom mojstrov pripravili sladke in slane različice testenin.

Povezane objave

Ukrepajte že pri zmanjšani fizični zmogljivosti, ki se pojavi brez drugih jasnih razlogov

V nedeljo popolne zapore ob maratonu Po dolini reke Krke

Ekološko stanje Krke dobro, nekoliko bolj onesnažena v spodnjem toku

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več o piškotkih