Voznik zapeljal s ceste in se zaletel v drevo

Foto: Dnevnik.si

Požar na smetišču in v kurilnici

Včeraj dopoldne je zagorelo v Centru za ravnanje z odpadki Spodnji Stari grad v občini Krško. Požar so skupaj ob pomoči delavcev na deponiji pogasili gasilci PGE Krško

Prav tako so dopoldne Gasilci PGD Ribnica pogasili požar, in sicer zagorel je pepel ob peči v kurilnici stanovanjske hiše v Urabnovi ulici v Ribnici. Kot poročajo materialna škoda ob požaru ni nastala.

V Črnomlju pa je na parkirišču gorelo parkirano vozilo. Gasilci PGD Črnomelj so pogasili požar ter s termovizijsko kamero pregledali okolico.

Zaletel se je v drevo

V Šentjerneju pa je voznik z osebnim vozilom zapeljal s ceste in se zaletel v drevo. Poškodovanega so reševalci nujne medicinske pomoči ZD Novo mesto oskrbeli na kraju in prepeljali na zdravljanje v SB Novo mesto. Gasilci GRC Novo mesto pa so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator na vozilu, usmerjali promet do prihoda policistvo ter nudili pomoč reševalcem in očistili cestišče.

K.N.

Povezane objave

V DUHU OLIMPIZMA: Kdaj v naše kraje pride slovenska bakla?

Po dolini reke Krke se je vila velika množica kolesarjev

Trčil v 89-letnega pešca, ki je nenadoma stopil na cesto

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več o piškotkih