Platinasta boniteta odličnosti AAA: poraVnava še naprej po najboljši poti

Ivan Gabrič, direktor podjetja poraVnava d.o.o.

Platina je najčistejša plemenita kovina in več kot desetkrat redkejša od zlata. Tako kot je redka platina, so redka tudi podjetja, ki se lahko ponašajo s platinasto boniteto odličnosti AAA. Podjetje poraVnava d. o. o. je eno izmed 1,5 % podjetij, ki si zaslužijo to prestižno priznanje. Podjetje gradi več kot 20 let trajajočo zgodbo, steber poraVnave pa je direktor Ivan Gabrič, ki se zaveda, da uspeh ne bi bil mogoč brez zaposlenih.

Podjetje poraVnava d. o. o. s sedežem v Kočevju ima pisarne po vsej Sloveniji, natančneje na devetih lokacijah. Uveljavilo se je kot največja in najboljša odškodninska ter pravna družba.

Že četrto leto zapored je poraVnava prejemnik platinaste bonitete odličnosti AAA, ki jo podeljuje ugledna bonitetna družba Dun & Bradstreet. Najvišjo raven bonitetne vrednosti si podjetje prisluži na podlagi analize računovodskih izkazov, kar pomeni zavidljivo plačilno disciplino, finančno stabilnost in zanesljivo poslovanje.

“Že področje našega dela nas zavezuje k zakonu in k poštenosti. To je bistvo našega podjetja, in za to smo bili tudi nagrajeni. Delo poraVnave je občutljivo, saj stranke poiščejo našo pomoč v težkih situacijah njihovega življenja. Zato je pomembno, da v nas prepoznajo zanesljivega partnerja. Bonitetna odličnost platinastega AAA je trud vseh nas, od zaposlenega, ki prejme prvi klic, do pravnika, ki izpelje zadevo v prid stranke. Če sem malo poetičen … pravijo, da je veriga močna toliko, kot je močan njen najšibkejši člen. No, platina je izredno močna in vzdržljiva plemenita kovina, mi pa poosebljamo te lastnosti,” je na priznanje ponosen direktor poraVnave Ivan Gabrič.

Zaposleni podjetja poraVnava se bodo še naprej prizadevali upravičiti certifikat bonitetne odličnosti. To priznanje je zagotovilo strankam in poslovnim partnerjem, da sodelujejo z najboljšimi.

Povezane objave

Jakob Omrzel je po hudi nesreči v Italiji spet doma

Župan Gregor Macedoni z ministrom za notranje zadeve o romski problematiki

Shod združene iniciative: S transparenti opozorili, da jim je dovolj

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več o piškotkih