V požaru hiše poškodovan moški

Slika je simbolična.

Med požarom stanovanjske hiše v Stranjah pri Škocjanu, ki je v soboto nastal zaradi napake v električni napeljavi, je bil med začetnim gašenjem poškodovan občan. Dobil je opekline, zato so ga odpeljali v novomeško bolnišnico. V požaru je nastala velika premoženjska škoda, poročajo na Policijski upravi (PU) Novo mesto.

Kot so pojasnili na PU Novo mesto, se je požar s pomožnega objekta razširil na drvarnico in stanovanjsko hišo. Med začetnim gašenjem je občan dobil opekline, zato so ga oskrbeli v novomeški bolnišnici. Kriminalisti in kriminalistični tehniki Sektorja kriminalistične policije PU Novo mesto so opravili ogled požarišča in po prvih ugotovitvah izključili tujo krivdo.

Po njihovih navedbah je bil vzrok požara napaka v električni napeljavi. Okoliščine še preverjajo, ugotovitve pa bodo sporočili pristojnemu tožilstvu, so še navedli na PU Novo mesto.

Povezane objave

Cesta Vavta vas-Dolenjske Toplice-Podturn bo po novem zaprta od ponedeljka

V zbornici zdravstvene nege za uvedbo babiških ambulant

Jakob Omrzel je po hudi nesreči v Italiji spet doma

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več o piškotkih