fbpx
Mestnik
Aktualno Novice PR

INLES: Ekskluzivnost v barvah, izvedbah in različnih vrstah lesa

INLES, podjetje s 75-letno tradicijo izdelave lesenih izdelkov, je največji slovenski proizvajalec in izvoznik lesenih in les-aluminijastih oken. Z izrazito široko ponudbo, ki jo lahko najdete na spletni strani www.inles.si, podjetje zagotavlja rešitve za vse okuse, modne trende, zahteve spomeniškega varstva ter tehnične zahteve v vseh pogledih. Tudi strokovna javnost, med katero so arhitekti, projektanti in drugi, v Inlesovi izjemno široki paleti produktov lahko vedno najde odgovor na želje in okuse investitorjev, tehnična vprašanja stroke, moderne in okoljske ozaveščenosti ter lastne oblikovne in tehnične predstave.

INLES, kot edini v Sloveniji z lastno digitalno moderno mešalnico barv, lahko ustreže vsakemu okusu. Prilagodimo se barvam notranje opreme, torej lahko okna izvedemo glede na posredovan barvni vzorec, seveda tudi v dvobarvni izvedbi, tj. v eni barvi zunaj, v drugi pa na notranji strani.

Vsa naša okna so zaščitena s troslojnim premaznim sistemom. Vse barve so ekološko napredne in temeljijo na vodni osnovi, kljub temu pa so izjemno obstojne in odporne na vremenske vplive in poškodbe. Najprej vsako okno zaščitimo s temeljnim premazom pred glivami, insekti ter drugimi škodljivimi vplivi, s čimer v veliki meri izenačimo barvne razlike v lesu, ki je naravni material. Z drugim, vmesnim nanosom zapremo lesne pore ter pridobimo enakomerno gladkost površine. S končnim senzorsko-robotiziranim elektrostatskim lakiranjem dosežemo enakomeren nanos premaznega filma po celotni površini izdelka in s tem trajnejše ter vizualno bolj dovršene izdelke.

Tudi za najzahtevnejše trge

Kot izvoznik na daleč najzahtevnejše trge Evrope, kjer vedo, kaj je dobro okno, smo tudi edini ponudnik v Sloveniji, ki izdelujemo lesena in les-aluminijasta okna iz kar 5 vrst lesa: smreka, macesen, bor, meranti in hrast. Vsaka lesna vrsta ima drugačne značilnosti, barvo ter lesno strukturo in določene prednosti za določena področja.

Seveda naša okna ustrezajo vsem kriterijem energetske učinkovitosti, varnosti, protihrupne zaščite in trajnosti. Les-aluminij okna v najrazličnejših izvedbah so nadgradnja lesenih oken in zanesljivo predstavljajo najboljšo poznano izvedbo oken na trgu. Z zunanjo aluminijasto oblogo dosežemo, da okna praktično celo življenjsko dobo ni potrebno na zunanji strani barvno vzdrževati. Aluminijaste obloge pa so barvno izvedljive v vseh mogočih barvah, kot tudi kovinskih barvah, lesno dekorativnih barvah in v različni gladkosti površine. Ostale prednosti si preberite na naši spletni strani.

Seveda vse našteto velja tudi za program lesenih in les-aluminijastih vhodnih vrat, ki jih tudi nudimo v izjemno široki paleti modelov, konstrukcijskih izvedb, barv in v različnih vrstah lesa.

NI GA ČEZ LES, NI GA ČEZ INLES®

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih