fbpx
Mestnik
Športno društvo SU v Planici na pripravah.
Športno društvo SU v Planici na pripravah.
Aktualno Namizni tenis Šport

ŠD SU Novo mesto: za njimi je sezona presežkov

SUper priprave v Planici odlična popotnica za novo sezono Igralci Športnega društva SU Novo mesto so si po naporni minuli sezoni, v kateri so s člansko ekipo osvojili naslov državnih podprvakov. Zelo uspešni so bili tudi v mlajših kategorijah. V začetku avgusta pa so se, zavedajoč se, da je nova sezona pred vrati, vse selekcije znova zbrale in odpravile na tradicionalne priprave v Planico.

Kot pravi Uroš Slatinšek, so bile letošnje priprave ene najboljših priprav v njegovi dolgoletni in razgibani športni karieri. »Čeprav je bilo vreme slabo in nismo uspeli oddelati polni plan kondicijske vadbe na prostem, pa smo v dvorani dobro trenirali. Letos smo tudi izjemno dobro poskrbeli za druženje in menim, da je bila prav zaradi tega tudi energija na treningih tista ta prava.«

Po vrnitvi iz Planice se priprave nadaljujejo v domači dvorani v Športnem centru Livada, konec meseca pa najboljši SU-jevci načrtujejo še odhod v Dugo Reso, kjer bodo trenirali s tamkajšnjim klubom in reprezentanco Kanade. Uradno se nova tekmovalna sezona za namiznoteniške igralce in igralke začne septembra. Ker pa koledar NTZS še ni uradno potrjen, še ni znano, katera tekma bo prva na razporedu.

V Preboldu pa so se včeraj začele poletne reprezentančne priprave tudi za mlajše kategorije. Tokrat se jih od SU-jevcev poleg Lane Slatinšek in Neže Gazvoda (kadetinje), ki sta že stalni udeleženki teh priprav, prvič udeležuje tudi Karin Slatinšek (mlajše kadetinje). Mladi upi bodo v Preboldu pod vodstvom v.d. selektorja Jake Golavška trenirali do nedelje. Dodajmo, da Lano in Nežo še pred koncem poletja čakajo mednarodni turnirji v Varaždinu in na Otočcu.

S.G./DB

foto ŠD SU

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih