fbpx
Mestnik
Aktualno Namizni tenis Šport

NTK Krka: Medalje in pokali v Novo mesto

Erazem Somrak, Erazem Tiran, Brin Tašič, Peter Jedlovčnik, Žiga Režek in Yaroslav Kozii, vsi so dobili medalje, so novi upi NTK Krka Novo mesto.

Novo mesto, 21. 5. 2023 – V Ljubljani je bil odigran zadnji turnir MRNTZ v iztekajoči se namiznoteniški sezoni tega leta. Nastopilo je 13 krkašev.

Tija Kastelic je premagala vse svoje tekmice in znova osvojila 1. mesto (učenke 8.-9. razred).

Kot vsako leto so tudi letos na zadnjem MRNTZ turnirju podelili pokale za skupni seštevek vseh 6 turnirjev, in tako je Kastelčeva tudi v skupnem seštevku prejela pokal za 1. mesto.

Tim Rus je osvojil 2. mesto (učenci 4.-5. razred), v skupnem seštevku pa prejel pokal za 1. mesto. Bronasto medaljo med učenci v tej kategoriji je osvojil tudi Jaka Antić, nastopila je tudi Eva Vidmar, ki se je prav tako seznanjala z močjo bolj izkušenih tekmic.

Maj Antić (6.-7. razred) je  osvojil 5.mesto. V tej kategoriji sta nastopila še Tristan Korenič in Lovro Tiran, ki šele začenjata namiznoteniško kariero in sta s svojima igrama zadovoljila pričakovanja trenerke Mance Fajmut.

V kategoriji do 10 let, kjer se igrajo prijateljske tekme, so nastopili najmlajši, ki so se zelo dobro odrezali: Erazem Somrak, Erazem Tiran, Brin Tašič, Peter Jedlovčnik, Žiga Režek in Yaroslav Kozii – vsi so dobili medalje.

(J.P.)

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih