fbpx
Mestnik
Foto: David Kastelic.
Aktualno Društva

Bi se pridružili Društvu za zaščito živali Novo mesto?

Društvo za zaščito živali Novo mesto išče prostovoljce. V simpatičnem zapisu na družbenih omrežjih vabijo vse, ki imajo voljo do prostovoljnega dela. Kot pravijo, so v preteklem letu imeli veliko dela in upajo na dodatno pomoč.

“Asortima opravil v našem društvu je res ogromen. Popravilo vozil sicer NI eno izmed njih (dokler na terenu kaj ne zariba), se pa najde nekaj skoraj za vsakogar, ki je pripravljen delati.
V minulem letu smo res garali “kot zamorci”, tistih nekaj, ki se lahko preštejemo na prste ene roke in kot kaže, letos ne bo nič drugače. Toplo vabimo v svoje vrste še kakšnega entuziasta, da se lahko lotimo še tistih aktivnosti, ki jih zaradi pomanjkanja časa v nedogled prelagamo. Morebitni norci, ki ne cenite svojega prostega časa, najdete vprašalnik za prostovoljce na naši spletni strani.  Ni ga potrebno natisniti, samo pošljite nam odgovore na info@dzzz-nm.si in vas kontaktiramo, ko/če najdemo kaj primernega za vas,” vabijo v društvu.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih