fbpx
Mestnik
Aktualno Nogomet Šport

Na Dolenjsko prihaja futsal

Prvi vikend v juliju bo futsal reprezentanca do 19 let gostovala na Dolenjskem. Prva tekma bo v soboto, 1.7. v Dobrepolju (18.30, Športna dvorana Dobrepolje), dan za tem pa še v Novem mestu (17.00, Športa dvorana Leona Štuklja). Slovenija se pripravlja na evropsko prvenstvo U19, ki bo na sporedu med 3.9. in 10.9. v Poreču.

Reprezentanca se bo zbrala v petek, 30. junija, in bivala na Otočcu. V soboto je na vrsti tekma v Dobrepolju, dan za tem še v Novem mestu. Omenjeni tekmi s Finsko služita kot priprava na prvenstvo stare celine, kjer bo Slovenija nastopila prvič.

Na obe tekmi je vstop prost.

Pripravljalni tekmi:

Dobrepolje, 1.7.
Slovenija – Finska (18.30)

Novo mesto, 2.7.
Slovenija – Finska (17.00)

„Veseli nas, da nam je NZS zaupala organizacijo tekme. To bo odlična promocija za futsal v Novem mestu, saj je tukaj naš šport med ljudmi praktično nepoznan. Članice se bodo vključile v promocijo ter samo organizacijo tekme, da bomo zagotovili vsem udeleženim ter gledalcem čim boljšo izkušnjo. Želimo si namreč, da bi bližnja okolica spoznala futsal in se morda tudi navdušila zanj,“ v imenu FK Novo mesto pove Eva Primc.

D.P.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih