fbpx
Mestnik
Foto: NTK Krka
Aktualno Dogodki Novice

1. slovenska namiznoteniška liga : PORAZ IN ZMAGA

Lupulesku v 4. krogu nepremagljiv, odločitev padla v zadnjih dveh partijah po slabih štirih urah izenačene tekme – V soboto v gosteh pri NTK Slovan KajuhNovo mesto.

27. marec 2021 – Ekipa NTK Krka Novo mesto je v tretjem in četrtem krogu prvenstva zabeležila najprej poraz proti NTK Inter Diskontu (1 : 5), v četrtem krogu pa je po treh urah in pol izenačen tekme v domači dvorani v Drgančevju odpravila NTK Mengeš.

Razpoloženemu Lupulesku gostje niso mogli do živega in je ves čas tekme držal ravnotežje. S tremi zanesljivimi zmagami je dobro opravil vlogo favorita. Gostje so sicer povedli s 3 : 4, nakar sta z mirno igro Novak in Šmaljcelj dodala vsak po zmago, kar je prineslo težko pričakovane prvenstvene točke. Da je bila tekma res izenačena, dokazuje čas trajanja tekme in število odigranih setov: skupaj 34 ali 19 : 15 za krkaše.

V 5. krogu, ki bo predvidoma (če znova ne pride do omejitev gibanja med občinami…) v soboto, 3. aprila 2021, krkaši gostujejo pri ljubljanskem NTK Kajuh Slovan.

NTK Krka

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih