fbpx
Mestnik
Aktualno

14 medalj za karateiste Karate kluba Novo mesto na tekmovanju v Kozju

V nedeljo, 27.11.2022 so se tekmovalci Karate kluba Novo mesto pod vodstvom trenerja, Franjo Horna udeležili tekmovanja »Kozjanski zmaj open 2022«, kjer je nastopalo 18 slovenskih klubov, med katerimi je Karate klub Novo mesto po končanem tekmovanju v skupnem seštevku osvojil 4. mesto.

Tekmovalci so nastopali v katah posamezno, katah ekipno in športnih borbah ter osvojili 6 zlatih, 2 srebrni in 6 bronastih odličij. Za nekatere med njimi je bil to prvi nastop na tekmovanjih, s katero se je uresničila pridružitev uspešni tekmovalni ekipi kluba.

Zlate medalje so osvojili:
Pia Jovanovič, Jakob Krašna, Adla Kusturica, Ester Horn, Emil Kusturica in Hamza Draganović

Srebrni medalji:
Pia Murn in ekipno deklice NM2 (Krašna, Horn, Kusturica)

Bronaste medalje:
Alja Brdar, Tina Strojin, Nadja Turk, Lorena Horn, ekipno deklice NM1 (Murn, Turk, Jovanovič) in ekipno deklice NM3 (Brdar, Jovanovič, Strojin)

Vsi tekmovalci se uspešno pripravljajo že na naslednje tekmovanje, ki bo že to soboto v Trbovlju, kjer se bodo na enem največjih in najzahtevnejših mednarodnih turnirjev, pomerili najizkušenejši tekmovalci kluba, hkrati pa v prostorih kluba na Sokolski 8 v Novem mestu (poleg tržnice) vsak dan potekajo tudi redni treningi karateja, kjer se člani pripravljajo na opravljanje izpitov za višjo stopnjo pasu, ki bodo potekali v mesecu decembru. K sebi prav lepo vabijo vse, ki bi se radi naučili samoobrambe, pridobili samozavest in iz sebe sprostili vso negativno energijo. Za pomoč pri delovanju kluba se zahvaljujemo vsem podpornikom kluba, staršem članov in Mestni občini Novo mesto.

Tajništvo kluba: K.H.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih