fbpx
Mestnik
Aktualno Kronika in policijska poročila

39-letnik nadlegoval in udaril partnerko

Policisti PU Novo mesto so posredovali v primeru nasilja v družini in pri nesreči v gozdu.

Včeraj zvečer so policiste PP Črnomelj poklicali na pomoč iz zasebnega prostora v okolici Črnomlja, kjer naj bi pijan moški nadlegoval družinske člane in udaril partnerko. 39-letni kršitelj se tudi po prihodu policistov ni pomiril,  nadaljeval  je  s kršitvami javnega reda in miru in žaljenjem družinskih članov, zato so zoper njega uporabili prisilna sredstva, ga obvladali in odpeljali v prostore za pridržanje. Zasegli so mu manjšo količino prepovedane droge in zaradi kršitev javnega reda in miru izdali plačilni nalog.

Policisti PP Krško so bili okoli 10.30 obveščeni o nesreči pri delu na območju Rožnega. Opravili so ogled, zbrali obvestila in po prvih ugotovitvah je 26-letni moški v gozdu podiral drevesa. Med padanjem drevesa ga je veja udarila po glavi in hudo poškodovala. Reševalci so ga oskrbeli in odpeljali v bolnišnico. Policisti okoliščine še preverjajo in bodo o ugotovitvah seznanili pristojno tožilstvo.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih