fbpx
Mestnik
Fotografija je simbolična. FOTO: Unsplash.
Aktualno Kronika in policijska poročila

5-letnik splezal v traktorsko kabino, vozilo spravil v tek in se poškodoval

Policijska uprava Novo mesto poroča o dogodku, ki se je zgodil včeraj popoldne na območju njihovega delovanja. Poročajo o petletniku, ki je splezal v traktorsko kabino, traktor pa se je, iz za zdaj še neznanega razloga, začel premikati.

Včeraj popoldne so v zdravstveni dom pripeljali poškodovanega petletnega otroka. Lažje poškodbe so mu oskrbeli, nato pa so ga odpeljali v bolnišnico, kjer je ostal na opazovanju. Po prvih ugotovitvah policistov je petletnik splezal v kabino traktorja v času, ko so domači na pripeto prikolico traktorja nalagali material. Naključno ali namerno mu je uspelo prestaviti prestavno ročico v prosti tek, zavora pa očitno ni bila uporabljena ali ne dovolj dobro. Traktor se je začel premikati po bregu navzdol, pri čemer je otrok padel iz kabine in se poškodoval. Policisti so opravili ogled kraja in o dogodku obvestili dežurno preiskovalno sodnico in okrožnega državnega tožilca, poroča PU Novo mesto.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih