fbpx
Mestnik
Aktualno

75-letno pogrešano našli mrtvo

Policisti Policijske uprave Novo mesto so posredovali v 73 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 204 klice. Obravnavali so 15 prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda. Posredovali so zaradi 11-ih kršitev
javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj lahke telesne poškodbe, poškodovanja tuje stvari, vloma in tatvin. Posredovali so zaradi požara in nezakonitih prehodov državne meje.

Med 2. 2. in 6. 2. je na Mirni nekdo skozi okno vlomil v stanovanjsko hišo, pregledal je prostore in našel ter odtujil denar. Z vlomom in tatvino je povzročil za okoli 800 evrov škode.

V naselju Loke na območju PP Krško je med 31. 1. in 6. 2. neznanec vlomil v počitniško hišo in odtujil motorno žago.

Pogrešano našli mrtvo

Brežiške policiste je nekaj po 18. uri občan obvestil, da je v reki Savi opazil truplo. Policisti so s pomočjo gasilcev truplo potegnili iz reke. Potrjena je bila identiteta trupla in ugotovljeno je bilo, da gre 75-letno žensko z območja Loč,  ki so jo policisti iskali od 21. januarja. O ugotovitvah in zbranih obvestilih bodo seznanili pristojno tožilstvo.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih