fbpx
Mestnik
FOTO; PU Novo mesto.
Aktualno Kronika in policijska poročila

82-letni voznik povzročil hudo prometno nesrečo

Včeraj, nekaj pred 9. uro, so bili policisti obveščeni o hudi prometni nesreči z udeležbo treh vozil na regionalni cesti pri naselju Bukošek na območju PP Brežice, sporoča Policijska uprava Novo mesto.

Brežiški policisti so opravili ogled in ugotovili, da je za nesrečo odgovoren 82-letni voznik osebnega avtomobila znamke Opel, ki je peljal iz smeri Župelevca proti Brežicam. Pri naselju Bukošek je pričel prehitevati osebni  avtomobil znamke Renualt, ki ga je vozil 71-letni voznik, takrat pa je iz nasprotne smeri pravilno pripeljala 77-letna  voznica osebnega avtomobila znamke Seat.

82-letni voznik je čelno trčil v njeno vozilo in v avtomobil 71-letnega voznika. 82-letni voznik in 77-letna voznica sta v nesreči utrpela posebno hude poškodbe, po podatkih iz bolnišnice sta v smrtni nevarnosti. Hudo je poškodovana tudi 76-letna potnica iz vozila 77-letne voznice.

 Voznik Renaulta in potnik v njegovem vozilu nista bila poškodovana. Policisti okoliščine prometne nesreče še preiskujejo.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih