fbpx
Mestnik
ALJAŽ JARC - zmagovalec nočnega kriterija v Kranju
ALJAŽ JARC - zmagovalec nočnega kriterija v Kranju
Aktualno Kolesarstvo Šport

Aljaž Jarc zmagovalec nočnega kriterija v Kranju

Minuli vikend so naši kolesarji nastopili na dirkah v Kranju in v Italiji. V soboto sta v Kranju potekala kriterij za mlajše kategorije in nočni kriterij za člane, kjer so člani kolesarskega kluba Adria dosegli dve zmagi, osvojili štiri srebrne medalje, še nekaj pa se jih je uvrstilo med najboljših deset. Zmagovalca sta postala Aljaž Jarc med člani in Žak Eržen med mladinci. 

DEČKI C: 6. Žan Janc, DEKLICE B: ????Neža Rezelj, 4. Maja Vurušić, DEČKI B: 9. Jon Taljat, DEKLICE A: ????Stella Lindič, 4. Lara Mehle, DEČKI A: 5. Žiga Bat, MLAJŠE MLADINKE: ????Iva Colnar, 4. Klara Eliza Rodič, 5. Laura Peterlin MLAJŠI MLADINCI: ????Mai Prevejšek, MLADINKE: 7. Neža Zupanič, MLADINCI: ????Žak Eržen, 4. Anže Ravbar, 7. Jakob Omrzel, ČLANI: ????Aljaž Jarc, 5. Aljaž Turk, 8. Tilen Finkšt, 10. Đorđe Đurić

Mladinci pa so v Italiji nastopili na 52. VN Sportivi di Loria. V močni konkurenci je Jakob Omrzel, ki je nastopil v dresu slovenskega državnega prvaka, osvojil odlično 6. mesto, Žak Eržen je bil deveti.

V gorenjski prestolnici pa so člani dirkali na 55. VN Kranja, ki pa se ni razpletla po željah in pričakovanjih naše ekipe. Aljaž Jarc je bil naš najboljši na 12. mestu. Zmagovalec dirke je sicer postal Italijan Edoardo Zamperini (Zalf Euromobil Desiree Fior).

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih